Jumat, 24 Oktober 2014

-запленување домови

о користење на различни финансирање и стекнување техники, кои тие ги документира во "Инсајдерски Водич за 52 домови во 52 недели" (Вајли, 16,95 $, хартија).

Книга не само хроника она што го направија и како тие го направив тоа. Таа исто така покажува читатели како тие можат да ги преземат овие техники и ги применуваат на сопствените стекнување програма, без разлика дали тие сакаат да се купи еден дом за една недела или само една година.

Во почетокот, авторите погледна за пред-запленување домови, а потоа трескавично се обиде да најде станарите за нив. Кон крајот, тие се регистрираа станарите, а потоа се најде куќи за нив да се преселат во.

Теми во книгата вклучуваат како да се утврди вашата стратегија и да започнете; учење да побара помош; наоѓање на вистинска локација; закуп опции; Сопственикот на финансирање; пред-запленување и многу повеќе.

Д-р де Рос, д-р е New York Times и Wall Street Journal, најдобро продаваниот автор.